Site logo

Ik zoek medewerkers

Vind samen met ons je nieuwe collega's...!

instructies

REGISTREER

Maak je gratis account voor werkgevers aan om vacatures, bedrijfsprofielen en sollicitaties te kunnen beheren.
Stap 1

HORECABEDRIJF

Stel je voor aan je nieuwe horeca collega's door één of meerdere wervende bedrijfsprofielen op te stellen.
STAP 2

VACATURE

Plaats vacatures en koppel deze aan je bedrijfsprofielen zodat onze kandidaten kunnen starten met sollicteren.
STAP 3
Om voor jouw horecabedrijf nieuwe enthousiaste collega’s te vinden hebben wij allereerst vacatures met een bedrijfsprofiel nodig.

Bouw samen met ons aan je beste team van horeca collaga's

Ga op zoek naar nieuwe horecamedewerkers via Horecawerk Curaçao. Met onze website brengen wij werkzoekenden rechtstreeks in contact met horecawerkgevers op Curaçao en visa versa. Door het aanmaken van een account voor werkgevers kun je eenvoudig bedrijfprofielen en vacatures aanmaken en sollicitanten beheren. Daarnaast kun je gebruik maken van onze database aan inschrijvingen van kandidaten. Deze sollicitanten kun je met een rechtstreeks aanschrijven of stimuleren om op één van je vacatures te solliciteren. Op deze manier brengen wij vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar. Ga direct aan de slag en start met het aanmaken van je account voor werkgevers.

Wist je dat...?

Wij werknemers vanuit Nederland ook begeleiden met de benodigde vergunningen, huisvesting, vervoer, tickets, verzekeringen en overige zaken voor Curaçao…!

Kandidaten onder de aandacht

Je beschikt nog niet over voldoende rechten om de inschrijven van kandidaten te bekijken.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Winkelwagen

Vacature mailen

  Vervoer Curaçao

  Je wil natuurlijk dat je medewerkers veilig en tijdig op het werk kunnen komen. Indien gewenst kunnen wij je nieuwe collega’s begeleiden met het regelen van goed vervoer op Curaçao.

  Op zoek naar stagiaires

  Beschik je als horecabedrijf naast horecabanen ook over stageplaatsen? Maak een tweede account aan voor werkgevers op Stage Curaçao om je ideale stagiair te vinden.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Jongeren in de horeca wensen graag met elkaar te wonen en houden naast het werk in de horeca van veel sociale contacten. Voor deze groep gelijkgestemden beschikken wij over zeer geschikte accommodaties.

  Huisvesting Curaçao!

  Een van de belangrijkste factoren of je nieuwe collega zich thuis gaat voelen op Curaçao is huisvesting. Laat je nieuwe medewerkers zich vrijblijvend aanmelden bij Huisvesting Curaçao om hiermee begeleid te worden.

  Vergunning Curacao

  Met Vergunning Curaçao begeleiden wij jouw nieuwe collega’s eenvoudig, snel en betaalbaar met het regelen van de benodigde vergunningen om legaal te mogen werken op Curaçao.

  Promotiepakket

  Bereik nog meer kandidaten! Met het promotiepakket staat jouw vacature op één van de eerste posities in de overzichten. Een promotiepakket neem je af in je persoonlijke omgeving bij de desbetreffende vacature.

  Bestemming Curaçao

  Houd er rekening mee dat nieuwe medewerker uit Nederland veel vragen hebben over de komst naar Curaçao. Met Bestemming Curaçao beantwoorden wij deze vragen en begeleiden jouw nieuwe collega’s met alle belangrijke zaken voor een zorgeloos bestaan op Curaçao.

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier ook je persoonlijke bucket list voor jouw verblijf op Curaçao…!  

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!