Site logo

Helpdesk

Waarmee kunnen wij jou helpen...?

instructies

TECHNISCH
Heb je vragen over de werking van je werkgevers account en het aanmaken van vacatures of horecaprofielen?
Technisch

FAQ & TIPS

Wij bestaan al een poosje en de kans is groot dat jouw vraag al een keer eerder is gesteld. Bekijk onze FAQ en tips pagina.
FAQ

VRAGEN WERKWIJZE

Hoe werken wij en wat zijn de eventuele kosten? Bekijk hiervoor onze werkwijze en kom erachter hoe voordelig wij zijn!
WERKWIJZE

Jouw Account

Registreer je geheel vrijblijvend om toegang te krijgen tot je werkgevesaccount. Bekijk de verschillende functies en start met het werven van personeel…!

Wens je advies, wil je kennismaken of hulp bij het opstellen van je profiel of vacatures

Wij hebben onze werkwijze om horecaprofielen en vacatures aan te maken zo gemaakt dat iedereen deze eenvoudig kan begrijpen en uitvoeren. Daarnaast is het mogelijk om in je persoonlijke account voor werkgevers de reacties van sollicitanten per vacature te beheren. Ook versturen wij automatisch notificaties per mail wanneer een kandidaat solliciteert op jouw vacature. Zodat je nooit een goede kans op een nieuwe collega mist.  Wens je bij het opstellen van je account hulp of wil je eerst met ons kennismaken alvorens een samenwerking aan te gaan dan dan vernemen wij dat uiteraard graag.
Wij werknemers ook kunnen begeleiden met de benodigde vergunningen, huisvesting, vervoer, tickets, verzekeringen en overige zaken voor Curaçao…!
Wist je dat het plaatsen van vacatures voor operationeel personeel in de horeca volledig gratis bij ons is?

Helpdesk Formulier

Waarmee kunnen wij jou begeleiden...?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Winkelwagen

Vacature mailen

  Vervoer Curaçao

  Je wil natuurlijk dat je medewerkers veilig en tijdig op het werk kunnen komen. Indien gewenst kunnen wij je nieuwe collega’s begeleiden met het regelen van goed vervoer op Curaçao.

  Op zoek naar stagiaires

  Beschik je als horecabedrijf naast horecabanen ook over stageplaatsen? Maak een tweede account aan voor werkgevers op Stage Curaçao om je ideale stagiair te vinden.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Jongeren in de horeca wensen graag met elkaar te wonen en houden naast het werk in de horeca van veel sociale contacten. Voor deze groep gelijkgestemden beschikken wij over zeer geschikte accommodaties.

  Huisvesting Curaçao!

  Een van de belangrijkste factoren of je nieuwe collega zich thuis gaat voelen op Curaçao is huisvesting. Laat je nieuwe medewerkers zich vrijblijvend aanmelden bij Huisvesting Curaçao om hiermee begeleid te worden.

  Vergunning Curacao

  Met Vergunning Curaçao begeleiden wij jouw nieuwe collega’s eenvoudig, snel en betaalbaar met het regelen van de benodigde vergunningen om legaal te mogen werken op Curaçao.

  Promotiepakket

  Bereik nog meer kandidaten! Met het promotiepakket staat jouw vacature op één van de eerste posities in de overzichten. Een promotiepakket neem je af in je persoonlijke omgeving bij de desbetreffende vacature.

  Bestemming Curaçao

  Houd er rekening mee dat nieuwe medewerker uit Nederland veel vragen hebben over de komst naar Curaçao. Met Bestemming Curaçao beantwoorden wij deze vragen en begeleiden jouw nieuwe collega’s met alle belangrijke zaken voor een zorgeloos bestaan op Curaçao.

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier ook je persoonlijke bucket list voor jouw verblijf op Curaçao…!  

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!