Site logo

Helpdesk

Je staat er niet alleen voor...?

instructies

TECHNISCH

Heb jij vragen over de werkwijze van je persoonlijke kandidaten account? Raadpleeg dan onze tutorials...!
Technisch

FAQ & TIPS

Wij bestaan al een poosje en de kans is groot dat jouw vraag al een keer eerder is gesteld. Bekijk onze FAQ en tips pagina...!
FAQ

WERKWIJZE

Heb jij vragen over onze werkwijze en hoe wij met elkaar voor jou de leukste horecabaan regelen op Curaçao...?
WERKWIJZE

Helpdesk!

Op Curaçao beschikken wij over een kantoor waar je welkom bent voor eventuele vragen, problemen maar vooral oplossingen.

De helpende hand op Curaçao voor je werk, leef en woon vragen

Wanneer je de beslissing hebt genomen om naar het buitenland te vertrekken voor werk dan is hulp van een ervaringsdeskundige een prettige bijkomstigheid. Wellicht is het voor jou zelfs de eerste keer dat je naar Curaçao afreist en is de kans groot dat je boordevol vragen zit? Qua werken, wonen en het leven loop je dan misschien tegen bepaalde problemen of aan die net even iets anders zijn geregeld dan thuis. Op dat soort momenten is het handig als je terug kunt vallen op een persoon of organisatie, welke je met hun jarenlange ervaring kan begeleiden. Bij Horecawerk Curaçao sta je er niet alleen voor en maak je gebruik maken van ons kantoor met helpdesk. Waarmee heb jij hulp nodig?

Wist je dat...?

Wij werknemers vanuit Nederland ook begeleiden met de benodigde vergunning, huisvesting, vervoer, tickets, verzekeringen en overige zaken voor Curaçao…!

Gratis solliciteren

Werknemers solliciteren gratis via Horecawerk Curaçao en na de aaname bij een werkgever bepaald je zelf welke diensten je verder wenst af te nemen…!

Helpdesk Formulier

Waarmee wens jij hulp...?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Winkelwagen

Vacature mailen

  Vervoer Curaçao

  Je wil natuurlijk dat je medewerkers veilig en tijdig op het werk kunnen komen. Indien gewenst kunnen wij je nieuwe collega’s begeleiden met het regelen van goed vervoer op Curaçao.

  Op zoek naar stagiaires

  Beschik je als horecabedrijf naast horecabanen ook over stageplaatsen? Maak een tweede account aan voor werkgevers op Stage Curaçao om je ideale stagiair te vinden.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Jongeren in de horeca wensen graag met elkaar te wonen en houden naast het werk in de horeca van veel sociale contacten. Voor deze groep gelijkgestemden beschikken wij over zeer geschikte accommodaties.

  Huisvesting Curaçao!

  Een van de belangrijkste factoren of je nieuwe collega zich thuis gaat voelen op Curaçao is huisvesting. Laat je nieuwe medewerkers zich vrijblijvend aanmelden bij Huisvesting Curaçao om hiermee begeleid te worden.

  Vergunning Curacao

  Met Vergunning Curaçao begeleiden wij jouw nieuwe collega’s eenvoudig, snel en betaalbaar met het regelen van de benodigde vergunningen om legaal te mogen werken op Curaçao.

  Promotiepakket

  Bereik nog meer kandidaten! Met het promotiepakket staat jouw vacature op één van de eerste posities in de overzichten. Een promotiepakket neem je af in je persoonlijke omgeving bij de desbetreffende vacature.

  Bestemming Curaçao

  Houd er rekening mee dat nieuwe medewerker uit Nederland veel vragen hebben over de komst naar Curaçao. Met Bestemming Curaçao beantwoorden wij deze vragen en begeleiden jouw nieuwe collega’s met alle belangrijke zaken voor een zorgeloos bestaan op Curaçao.

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je van alles kunt ontdekken en leren over Curaçao. Creëer hier ook je persoonlijke bucket list voor jouw verblijf op Curaçao…!  

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!